Skip to main content

Over ons

logowolk

Wij zijn 31 oktober 2014 online gegaan als motorvriendenclub   " Stormriders " en het was ons eigen idee om zelf een motorclub te starten. De meeste leden komen uit de regio Den Haag, Zoetermeer en het Westland maar wij verwelkomen iedereen als lid, ongeacht de woonplaats. Op gepaste tijden en in samenwerking met de weersomstandigheden willen we leuke ritten gaan rijden. Veel van deze ride-out's hebben een thema, m.a.w. een doel om naar toe te gaan en te bezoeken en niet doelloos rond te rijden. Soms ontkom je er niet aan en willen mensen gewoon een lekkere en ontspannen toerrit rijden met onderweg een coffee-break. Onze club bestaat uit dames en heren van elke leeftijd en in veel gevallen wordt er rustig gereden waarbij alle verkeersregels zorgvuldig in acht worden genomen. Er worden tussendoor wel ride-out's georganiseerd voor de sportieve rijders. De jongens die van iets meer snelheid houden. Dit wordt in onze Agenda bijtijds en duidelijk aangegeven.  De meesten van ons zijn recreatierijders, dus het moet dan wel mooi droog weer zijn en het liefst de zon erbij, wat dan altijd weer de fijne sfeer aan zo'n dag geeft. Tevens een reden om tijdens de ride-out onderweg even ergens op een terras met elkaar van een versnapering te genieten. Deze site is eigenlijk ons clubhuis maar we converseren ook via facebook en whatsapp. De site is voor bezoekers beperkt zichtbaar alleen de leden kunnen de gehele site bezoeken. De gegevens van de leden zijn beschermd i.v.m. het privacy-beleid en daar wordt bij ons zorgvuldig mee omgegaan. Kort gezegd....... wij zijn Stormriders.

Ook wordt er gelegenheid geboden om voor goede doelen te rijden.

 Voor informatie over lidmaatschap:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                    

 Onze jaarlijkse terugkerende ride-out's zijn:                     

Openings ride-out

Paas ride-out

Diverse thema ride-out's

Diverse avond ride-out's

Eifel en Ardennen ride-out

Steppegras ride-out 

Druivenblok ride-out

en de Sluitings ride-out

Heb je zelf idee om een leuke ride-out  te gaan doen of wil je voorrijder ( roadcaptain ) zijn, laat het ons weten. Alles is welkom.

Je kunt je zelf weer laten uitschrijven wanneer je wilt en je gegevens zullen zorgvuldig en discreet

 worden behandeld.

Heb je interesse, meld je dan aan.  Hopelijk tot gauw.

                                                               

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 druivenblok

 

                 http://www.druivenblok.nl/

  • Hits: 11593